Tuesday, October 7, 2008

Kenangan Hari Raya

1. Alhamdulillah. Kalimah ini sahaja yang mampu ana lafazkan tanda syukur pada Allah. Banyak sangat nikmat yang Allah kurniakan pada ana. Terima kasih ya Allah.

2. Ana bersyukur dikurniakan keluarga yang best. Sangat2 best. Mak dan ayah yang penyayang dan best. Adik beradik yang best. Semua2 best. Terima kasih ya Allah.

3. Ana uploadkan suasana pada hari raya baru-baru ini. Untuk kenangan sendiri. (^^)/

Memasak bbq di malam raya bersama adik beradik. Kiri sekali Hanif dan sebelah ana ialah Hazim.

Sedang belajar dari tuan guru Hj Mohd Nor cara-cara nak hidupkan api..senang aje rupanya... hehe



Tu dia... api tengah marak.. mesti sedap ayam nie~



Haa.. amacam.. sedap tak tengok~ Memang lazat.... (upin dan ipin mesti suka nie...huhu)


Di pagi raya bersama emak dan ayah tercinta... yang tengah2 tue agak2 macam siapa ye... huhu~



Ahli keluarga berkumpul~
Ikut susunan umur...
Dari kanan berdiri : ayah , emak, Hidir, Hisyam, Umi, Hilmi, Hakim, Hamim, Hazim,
Yang duduk dari kanan : Hanif & Nurul (still sekolah menengah dua-dua nie)




Semasa beraya di rumah saudara di Kedah.


Hadiah hari raya #1 dari ayah : Router Netgear

Hadiah hari raya #2 dari ayah : Celcom Broadband + Modem External USB


Hadiah hari raya #13 dari ayah : Camera Casio Exilim 8.1 Mega Pixel

4. Sekali lagi... Alhamdulillah. Terima kasih ya Allah. Ana amat bersyukur padaMu ya Allah.

 2 Comments:

At October 8, 2008 at 10:02 AM, Blogger Din Paiman said...

"hurm byk btol hadah,
dh besar nih hadiah plak dpt eh, bkan duit..
huh konpius2"

 
At November 11, 2008 at 10:16 PM, Blogger -------- said...

"oh en hakim , hamim tu adik ke abg? sebijik giler ah muke, cume die kurus sket la, anda kurang kurus sket dr die"

 

Post a Comment

Terima kasih atas komentarnya ^_^

<< Home