Wednesday, November 4, 2009

Persediaan di minggu terakhir. Bersediakah anda?

Poster program anjuran rakan masjid dan unit kaunseling.

Undergraduate... rindu sungguh dengan waktu-waktu struggle di study week. :)

 3 Comments:

At November 4, 2009 at 1:17 PM, Blogger hatiku bermunajat said...

"salam alaik

syukran abg hakim..
sebab sudi dtng sebagai penel forum,
ana rase mmg rugi la sape yang xdatng mlm tu..ana sendiri pun rase rugi sgt xdpt dgr forum tu 100% sebab sibuk bungkus kuih kat blakang...next sem kalau LAKAD nak buat lagi ana cadangkan abng jadi penel lagi.."

 
At November 12, 2009 at 10:02 PM, Blogger Al-Hakimi As-Syah Alami said...

"sama-sama isma,

insya allah ana akan sharing sebanyak mungkin pengalaman yang tak seberapa ini...

tapi lain kali, mungkin dengan isma pula sebagai panelis bersama.. why not? (^_^)"

 
At November 12, 2009 at 10:02 PM, Blogger Al-Hakimi As-Syah Alami said...

"sama-sama isma,

insya allah ana akan sharing sebanyak mungkin pengalaman yang tak seberapa ini...

tapi lain kali, mungkin dengan isma pula sebagai panelis bersama.. why not? (^_^)"

 

Post a Comment

Terima kasih atas komentarnya ^_^

<< Home